Se lyset og lær at lave bedre portrætter

Fotografisk workshop ved Århus, 2./3. april 2022

Lys

På workshoppen lærer du at forstå forskellige typer lys, og hvordan du kan udnytte lyset til din fordel, når du laver portrætter. Du lærer, hvordan du kan være opmærksom på hvor lyset kommer fra. Du lærer om hårdt og blødt lys, og hvordan det kan underbygge det du vil fortælle med dit billede.

Undervisningen

Workshoppen vil være en vekselvirkning mellem teori og øvelser, hvor I bruger hinanden som modeller. Øvelserne vil både foregå i studiet og udenfor. Holdene er små og eksklusive, så der er god tid til, at du kan få den hjælp du har brug for. Du lærer, hvordan du kan gøre dine billeder betydeligt bedre med små midler. Og du vil få tips og tricks, som du umiddelbart kan bruge i dine billeder.

Kom væk fra auto

Vi kommer ind på kameraets grundlæggende indstillinger, som lukkertid, blænde og iso. Du lærer at forstå begreberne og hvordan du kan bruge dem kreativt i dine billeder. Desuden lærer du om dybdeskarphed og bevægelse. Og vi kommer ind på, hvordan du kan være opmærksom på komposition og farver i billederne.

Diverse oplysninger

Workshoppen foregår i xpand-medias studie. Adressen er Rosbjergvej 58R, 8220 Brabrand. Der er parkeringspladser udenfor. Lørdag er det kl. 10 – 17 og søndag er det kl. 9 – 16. Mad og drikke under hele workshoppen er med i prisen. Prisen er 4.499 kr., der betales ved tilmelding. Tilmeldingsfrist den 15, marts

De to erfarne undervisere er

Succesrig portrætfotograf- og repotagefotograf med 15 års erfaring.

Telefon: 30 29 39 60

 

Uddannet portræt- og reklamefotograf med lang erfaring.

Telefon: 22 85 23 72

 

Tilmelding

Tilmelder du dig inden den 1 marts får du EARLY BIRD rabet på 10%, således prisen bliver fra 4.499 KR. til 4.049 KR.

Når du har tilmeldt dig workshoppen får du tilsendt en mail med betalingsmuligheder. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.